Manažment zmeny a simulácia ako súčasť projektu zmeny - Harušťáková, Pavlína
Projekty managementu zmeny založené na simulačných hrách. Úloha managementu zmeny. Predpoklady úspešnej implementácie simulačných hier do podnikového prostredia. Vzťahy a súvislosti ekonomického systému s exaktnými vedami.