Je Facebook naozaj hoden 50 miliárd dolárov?
Nová schéma pre investorov sociálnej siete sa možno dostane do konfliktu s predpismi. Investícia banky Goldman Sachs spolu s ruskou skupinou Digital Sky Technologies (500 miliónov amerických dolárov) do Facebooku. Sporné otázky a debaty okolo investovania do Facebooku. Postavenie Facebooku v porovnaní s inými internetovými firmami.