Výška minimálnej mzdy a jej vplyv na slovenskú ekonomiku - Andrejkovič, Marek
Minimálna mzda a jej definovanie. Štyri základné kritériá pre určenie výšky minimálnej mzdy. Metóda Monte Carlo. Metodika založená na kompenzácii výkonnosti. Model vplyvu zmeny minimálnej mzdy na štátny rozpočet.