Modelovanie cien rezidenčných nehnuteľností v USA - Cár, Tomáš
Rozmach realitného trhu rezidenčných nehnuteľností v USA v 90. rokoch 20. storočia. Dôsledky krízy. Náčrt modelu pre predikciu cien nehnuteľností.