Komunikácia - významný determinant riadiacej práce - Poniščiaková, Oľga
Komunikácia je jedným z najdôležitejších faktorov, ktoré prispievajú k tomu, aby bola riadiaca práca efektívna. Dôležité je zabezpečenie kvality komunikácie externej i vo vnútri podniku. Je to proces, ktorého formovanie a vývoj sa nikdy nekončí. Základné charakteristiky a oblasti, v ktorých tento determinant úspešného podniku pôsobí.