Chorobná závislosť na internete - Malovič, Pavel
Aj keď diagnóza závislosti na internete nebola doposiaľ oficiálne zaradená do diagnostických zoznamov a jednotná definícia tejto psychickej poruchy vlastne neexistuje, v mnohých európskych krajinách sa realizuje výstavba a prevádzka kliník špecializovaných na liečbu tohto typu závislosí. Sedem hlavných symptómov, ktoré na rozvinutie problému poukazujú.