Vybrané aspekty a problémy slovenského poľnohospodárstva - Hucová, Elena
Vymedzenie základnej funkcie poľnohospodárstva a ostatných funkcií poľnohospodárstva. Koordinácia v rámci odvetvia k ostatným odvetviam a hospodárskemu životu spoločnosti. Zdroje financovania poľnohospodárskych podnikov.