Talent manažment - Hudec, Michal
Talent manažment a metódy manažmentu talentov. Stratégia ľudských zdrojov na podporu programov pre rozvíjanie organizačnej efektivity. Používanie manažmentu talentov v praxi slovenských organizácií.