Vzdelávanie v kontexte znalostnej ekonomiky - Révészová, Libuša
Základné pojmy a ich súvislosti. Poznatok, vedomosť, znalosť. Vzťah medzi údajmi, informáciami, znalosťami a múdrosťou. Vzdelávanie, pedagogický proces, didaktika. Konštruktívne pedagogické postupy. Riadenie a informácie. Znalostná spoločnosť, znalostná ekonomika. Piliere znalostnej ekonomiky. Nové prístupy ekonomickej vedy a vzdelávanie.