Regionálne rozdiely mier nezamestnanosti a miezd na Slovensku a v Českej republike - Megyesiová, Silvia, 1969-
Podrobná analýza regionálnych rozdielov zvolených ukazovateľov na úrovni NUTS3 v Českej republike a na Slovensku.