Aktuálny vývoj príjmovej nerovnosti na Slovensku - Sipko, Juraj
Porovnanie rozdelení ročných príjmov zo zamestnania (peňažných a nepeňažných) u zamestnancov v SR podľa výsledkov oficiálneho zisťovania EUSILC.