Procesný prístup vo finančnom dodávateľskom reťazci - Chariš, Marek
Optimalizácia finančných procesov v dodávateľskom reťazci a rozvoj informačných technológií. Procesný prístup k finančnému riadeniu dodávateľského reťazca. Zmysel procesného prístupu vo finančnom reťazci.