Riadenie hodnoty podniku a moderné metódy hodnotenia finančnej výkonnosti podnikov - Janisová, Marianna
Úloha finančného manažmentu v riadení podniku. Moderné metódy merania finančnej a ekonomickej výkonnosti podniku. Trvalé zdroje rastu hodnoty podniku. Zmeny na trhu a konkurencia.