Vybrané aspekty konkurencieschopnosti a tvorby hodnoty podnikov - Kissová, Jana, 1979-
Vymedzenie pojmu konkurencieschopnosť. Konkurencieschopnosť - základný predpoklad tvorby hodnoty podniku. Hodnotenie konkurencieschopnosti podnikov na Slovensku. Analýza faktorov konkurencieschopnosti podnikov v Slovenskej republike.