Liberalizácia a konkurencia v elektroenergetike SR - Michalcová, Zuzana, 1984-
Súčasná situácia v elektroenergetike Slovenskej republiky. Regulácia cien v elektroenergetike. Konkurencia v slovenskom elektroenergetickom priemysle.