Možnosti a metódy diagnostiky rizík okolia podniku - Deáková, Stanislava, 1974-
Význam poznania okolia podniku. Podnikateľské riziko. Diagnostika okolia podniku a z neho vyplývajúcich rizík. Monitoring okolia. Význam diagnostiky podnikateľských rizík.