Súčasné perspektívy v riadení podnikových rizík - Rajčáni, Branislav
Zmeny v paradigme riadenia podnikových rizík. Trendy v rozvoji ERM. Význam zavádzania programu ERM. Globálne snahy o štandardizáciu manažmentu rizík.