Komunikácia v krízových situáciách - Kedrová, Jana
Zásady efektívnej komunikácie a chyby manažérov pri komunikácii v krízových situáciách. Outplacement ako súčasť politiky spoločenskej zodpovednosti firiem. Vzdelávanie manažérov a zvládanie krízových situácií.