E-shopping a e-distribúcia - Mičietová, Mária
Charakteristika e-shoppingu (elektronického obchodu). Rôzne formy elektronického obchodu. Požiadavka vhodného obalu tovaru. E-distribúcia. Výhody a bariéry elektronického obchodu.