Podnikanie dcérskej spoločnosti multinacionálneho podniku - Kmeť, Vladimír
Problematika globalizácie a multinacionálnych podnikov. Rozdiely medzi rôznymi prístupmi a ich základné prínosy pre výskum DS v rámci MNP. Priame zahraničné investície a motívy investovania. Stratégia dcérskych spoločností.