Vplyv inovácií v zdravotníctve na kvalitu života - Ivančová, Ladislava, 1980-
Výskum a vývoj v zdravotníctve. Zdroje financovania farmaceutického priemyslu. Prieskum ohľadom poskytovaných služieb v zdravotníctve - spokojnosť študentov s poskytovanými službami, dostupnosť a spôsob získavania informácií o zdravotníckych zariadeniach, dôvody výberu zdravotníckeho zariadenia a preferencie výberu. Návrh činností na zlepšenie kvality života.