Implementácia riešení business intelligence - Kokles, Mojmír
Správne a včasné rozhodnutie manažérov a ich vplyv na dosiahnutie kľúčových cieľov podniku v zložitých konkurenčných podmienkach. Business intelligence a oblasti podnikového riadenia. Úspešná implementácia BI v podnikoch. Prínosy business intelligence pre výkonnosť podniku a jeho riadenie.