Novodobý hrdina súčasnej práce - freelancer - Prodaj, Martin
Kto je freelancer. Podiel cudzej pracovnej sily na freelancerovom projekte - minimálny. Spoliehanie sa na seba samého. Cesta je často cieľom. Vzopretie sa rutine. Používanie modernej technológie. Freelancer prijíma zmeny a naučil sa žiť v neistote.