Environmentálne členenie nákladov - Teplická, Katarína
Význam environmentálneho manažérskeho účtovníctva, ktoré sa stáva súčasťou manažérskeho systému podniku a poskytuje informácie o environmentálnych nákladoch a výnosoch podniku. Charakteristika environmentálnych nákladov. Klasifikácia environmentálnych nákladov. Praktické uplatnenie klasifikácie environmentálnych nákladov v podniku.