Improvement of Processes in Metallurgy Company - Andrejkovič, Marek
Význam zvyšovania kvality v podnikoch. Základné nástroje zvyšovania. Kvalita a jej zvyšovanie. Systém Six sigma. Procesné mapy a vývojové diagramy. Zlepšenie, zdokonalenie opravných procesov. Definovanie, meranie, analýza, zlepšenie, kontrola.