Vstup na zahraničný trh v podmienkach globalizácie - Benciová, Nikoleta
Globálne strategické aliancie a akvizície. Rozhodovanie na zahraničnom trhu: rozhodnutie o internacionalizácii podnikateľského subjektu, o výbere trhu, o forma pôsobenia.