Informačná podpora logistického riadenia s využitím informačných technológií - Lichnerová, Linda
Riadenie logistických procesov a voľba vhodného podnikového informačného systému. Informačná podpora ligistického riadenia. Spoločnosti ponúkajúce logistické informačné systémy na Slovensku.