Teoretické vymedzenie medzinárodného transferového oceňovania - Linkayová, Lucia
Princípy, metódy a význam mezdinárodného transferového oceňovania. Oblasť daní a medzinárodného zdanenia. Nadnárodná legislatívna úprava a legislatíva v Slovenskej republike.