Problems of partnership of Russia and coutries of Commonwealth of independent states (CIS) with the European Union - Gonda, Vladimír
Problémy a perspektívy strategického partnerstva medzi Európskou úniou a Ruskom. Východné partnerstvo - regionálna iniciatíva Európskej únie. Kooperačná stratégia Európskej únie s krajinami centrálnej Ázie. Hlavným partnerom EÚ v centrálnej Ázii je Kazachstan.