Meranie inovačných činností v Slovenskej republike - Novotná, Edita
Prehľad vykonaných štatistických zisťovaní o inováciách v Slovenskej republike v rámci Európskeho štatistického systému a metodika tvorby výberovej vzorky pre zisťovania.