Predavači životného štýlu - Bleyová, Dagmar
Luxusné značky neponúkajú iba produkty, ale predávajú sny a splnené túžby. Prostredníctvom rafinovaného marketingu ukazujú verejnosti, aký by mal byť životný štýl úspešných ľudí. Luxusné značky si zakladajú na svojej histórii. Luxusné značky prezentujú svoju jedinečnú identitu. Identita značiek Gucci, Burberry a Lacoste. Čo sľubujú tieto značky zákazníkom.