Nízkonákladová marketingová komunikácia (ako komunikovať odlišne, efektívne a s nízkym rozpočtom) - Dražová, Katarína
Zoznam nízko-nákladových aktivít. Nízkonákladová reklama. Guerilla marketing a jeho varianty. Nízkonákladový marketing sa stáva neoddeliteľnou súčasťou marketingových plánov.