Přístupy k vymezení sociální ekonomiky a sociálního podniku - Halásková, Renáta
Definícia a prístupy k vymedzeniu sociálnej ekonomiky. Sociálna ekonomika ako špecifická forma tretieho sektora. Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie. Koncept sociálneho podniku a jeho úloha v sociálnej ekonomike. Nové právne formy podniku.