Model implementácie konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem v malých a stredných podnikoch - Chomová, Katarína, 1983-
Spoločenská zodpovednosť firmy - pojem. Oblasti pôsobenia SZF. Všeobecný model zavedenia SZF. Návrh implementačného modelu SZF - implementačné fázy. Cieľom projektu je integrácia SZF do firemnej kultúry.