Oblasti vzdelávania "ekonomických" znalcov v SR - Littvová, Veronika
Znalecká činnosť a podmienky preukázania rozsahu znalostí, ktorými uchádzač o znalca disponuje. Špecializovaná odborná činnosť ustanovená podľa zákona 382/2004 Z.z. Ekonomické znalecké odbory a ich definovanie. Znalecká činnosť a vzdelávanie znalcov v SR.