Metódy vzdělávání manažérů a jejich hodnocení - Horčička, Aleš
Vzdelávanie manažérov a jeho systémy. Metódy vzdelávania. vzdelávací cyklus. Identifikácia tréningových potrieb. Príprava vzdelávacieho programu. Realizácia vzdelávacieho programu. Hodnotenie vzdelávacieho programu. Model vyhodnotenia vzdelávania.