Ako riešiť obyčajné úlohy v tíme - Horáková, Dana
Ako si udržať zamestnancov. Práca v tíme a typy pracovníkov. Extrovertný a introvertný zamestnanec. Ako vhodne rozdelovať úlohy v tíme. Ako motivovať. Čo je dobré pre fungovanie tímu.