Hlavné výskumné prístupy k leadershipu v teórii a manažérskej praxi - Ljudvigová, Ivana
Stručné zosumarizovanie veľkého množstva modelov, nástrojov, procesov a štúdií vodcovstva o tom, aký by mal byť efektívny líder. Hlavné výskumné prístupy k leadershipu. Charakteristika a schopnosti lídra. Vrcholový manažment a podnikové ciele.