Výkonnost podniku v podmínkách udržitelného rozvoje - Kožená, Marcela
Výkonnosť podniku a jej hodnotenie metódou balanced scorecard. Aplikácia metódy BSC v podmienkach trvalo udržateľného rozvoja. Perspektíva interných podnikových procesov.