Malé a stredné podniky na Slovensku ako súčasť Európskej únie - Nekolová, Veronika, 1984-
Význam a bariéry vstupu MSP v SR na trhy EÚ. Reakcia podnikov na zvýšenie konkurencieschopnosti na našom trhu. Podpora MSP prostredníctvom inovačných centier - inkubátorov.