Regulácia konkurencie a vybrané aspekty duševného vlastníctva - Matušovič, Martin
Regulácia konkurencie v nadväznosti na vybrané aspekty postavenia duševného vlastníctva v tomto procese. Zákon o ochrane hospodárskej súťaže činnosti a konania podnikateľov. Duševné vlastníctvo ako nástroj tvorby dominantného postavenia na trhu.