Řízení rizik v pojišťovnictví - Rybyšarová, Marcela
Vymedzenie základných pojmov ako riziko, poistné riziko a riadenie rizík. Risk management. Schéma riadenia rizík v risk managemente. Solvency II. Systém riadenia rizík v českých poisťovniach.