Faktory úspešnosti v období hospodárskej krízy - Misof, Josef, 1974-
Aktualizované prístupy k faktorom úspešnosti s prihliadnutím na súčasné turbulentné prostredie. Jednotlivé prístupy a ich adaptovanie do prostredia spoločnosti ako základu budúcich úspechov. Prieskum trhových recesií z minulosti.