Elektronické aukcie vo verejnom obstarávaní - Kováčiková, Eva
Právna úprava verejného obstarávania - zákon č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní. Základné pojmy verejného obstarávania. Postupy vo verejnom obstarávaní. Elektronická aukcia. Najväčší prínos elektronického trhu. Ukončenie elektronickej aukcie.