Místo cestovního ruchu v ekonomických aktivitách České republiky a dalších členských statů Evropské Unie - Lacina, Karel
Miesto cestovného ruchu v európskej a českej ekonomike. K niektorým legislatívnym aspektom rozvoja cestovného ruchu v členských krajinách Európskej Únie. Aktuálnosť potreby skvalitnovania úrovne destinačného managementu.