Role inovací v regionálním rozvoji - Gibarti, Jana
Úloha inovácií v rozvoji regiónov. Učiace sa regióny. Regionálna inovačná stratégia. Regionálne inovačné stratégie v krajoch Českej republiky. Príklady regionálnych inovačných stratégií: v Juhomoravskom kraji a v Moravskosliezskom kraji.