Finanční deriváty-alternativa portfolia - Makovský, Zdeněk
Finančné deriváty a riziko. Diverzifikácia aktív a tvorba portfólia. Cenné papiere a deriváty na Burze cenných papierov Praha. Prehľad futures kontraktov obchodovaných na BCPP. Portfolio verzus derivát.