Příspěvek k problematice environmentálního účetníctví na mikro úrovni - Urešová, Ivana
Pojem environmentálne účtovníctvo v celom systéme účtovníctva. Finančné a manažérske účtovníctvo. Environmentálne manažérske účtovníctvo (EMA). Využitie EMA. Definovanie environmentálnych nákladov. Prípadová štúdia sledovania environmentálnych nákladov.