Využívanie investícií rizikového kapitálu a obchodných anjelov v krajinách V4 - Spišáková, Emília, 1983-
Porovnanie využívania investícií rizikového kapitálu a investícií obchodných anjelov v krajinách V4. Popis jednotlivých fondov rizikového kapitálu v Slovenskej republike, počet a výška investícií v rámci týchto fondov. Provnanie absolútnej výšky investícií rizikového kapitálu do jednotlivých fáz vývoja podniku, ale aj porovnanie hodnoty ukazovateľa vyjadrujúceho podiel investícií na HDP krajiny. Využívanie investícií obchodných anjelov vo všetkých štyroch porovnávaných krajinách. Porovnanie využívania investícií rizikového kapitálu a investícií obchodných anjelov v krajinách V4. Popis jednotlivých fondov rizikového kapitálu v Slovenskej republike, počet a výška investícií v rámci týchto fondov. Porovnanie absolútnej výšky investícií rizikového kapitálu do jednotlivých fáz vývoja podniku, ale aj porovnanie hodnoty ukazovateľa vyjadrujúceho podiel investícií na HDP krajiny. Využívanie investícií obchodných anjelov vo všetkých štyroch porovnávaných krajinách.