Účtovanie a oceňovanie obligácií obstaraných na sekundárnom kapitálovom trhu - Nagy, Ladislav
Účtovné oceňovanie obligácií obstaraných na sekundárnom kapitálovom trhu. Nástroje a harmonizácia účtovných výkazov účastníkov finančných trhov. Účtovná závierka ako najdôležitejší informačný zdroj pre poskytovateľov kapitálu pri posudzovaní bonity, dôveryhodnosti i výkonnosti.